Här publicerar vi tjänster som är möjliga att söka vid EU:s institutioner. Under november utlyses flera nationella experttjänster inom EU-kommissionen med sista ansökningsdag den 17 december 2018 och den 24 januari 2019. Dessa tjänster riktar sig till personer i statsförvaltningen. Arbetsgivaren i Sverige står för lön och andra omkostnader.

Enligt de särskilda villkor som gäller för nationell experttjänstgöring ska arbetsgivaren i Sverige betala lönen under den tid tjänstgöringen som nationell expert pågår.

Ange i ansökan (CV) vilket generaldirektorat, enhet och tjänst du söker. CV ska vara utformat enligt Europassformatet och skrivs på engelska. Här kan du läsa mer om Europass.

För att ansökan ska kunna skickas vidare till kommissionen måste du ha ett finansieringslöfte från din svenska arbetsgivare, som bifogas med ansökan till Sveriges ständiga representation vid Europeiska unionen i Bryssel.
Mejla din ansökan och finansieringslöfte till:
Representationen.Bryssel-EU-rekrytering@regeringskansliet.se

Följande nationella experttjänster ska sökas senast den 17 december 2018

Ladda ned detaljerad information om tjänsterna som pdf nedan.

 

Följande nationella experttjänster ska sökas senast den 24 januari 2019

Ladda ned detaljerad information om tjänsterna som pdf nedan.

 

EU som arbetsgivare

Som arbetsgivare erbjuder EU en miljö där du omgiven av expertis har en mängd möjligheter att lära dig nya saker, bredda din kompetens och gå vidare i din karriär. Kulturell mångfald och lika möjligheter är några av EU:s grundläggande principer. Du kommer att ingå i mångkulturella och internationella arbetsteam och bidra till arbetet med att skapa nya möjligheter för över 500 miljoner EU-medborgare och andra människor världen över.

Senast uppdaterad: 4 december 2018