Nationell utbildningsadministrativ konferens (NUAK) är en konferens som ger idéer, inspiration och insikter till dig som arbetar med utbildningsadministration på svenska lärosäten. NUAK 2017 genomförs den 18-19 september på Lunds universitet. Välkommen!

Anmäl dig till årets konferens!

Nu är anmälan till NUAK 2017 öppen! Du anmäler dig genom länken nedan. 

Du gör din amälan via denna länk.  Sista dag för anmälan är den 30 juni

Konferensavgift: Kostnad för NUAK 2016 är 3.200 kr/pers. 

I avgiften ingår två dagars föreläsningar och seminarier, luncher, fika samt en konferensmiddag. Du kan inte anmäla dig till enbart en av dagarna.

I anmälan får du ange kontakt- och faktureringsuppgifter samt vilka valbara seminariepass du vill delta i. Observera att du måste välja om du vill delta i konferensmiddagen den 18 september, eller inte. 

Konferensen hålls i AF Borgen, som ligger en stenkast från det klassiska universitetshuset. Där hålls alla seminarier och där äter vi även konferensmiddag den 18 september. 

Frågor?

Frågor om konferensprogrammet, konferensen i allmänhet samt fakturering ställs till nuak@uhr.se

Konferensprogram

Det finns både ett översiktsprogram och ett detaljerat program. I det detaljerade programmet hittar du korta beskrivningar av de valbara seminarierna, för att underlätta att välja just det som passar dig bäst. Klicka på bilderna nedan så öppnas programmen. 

Observera att programmet är preliminärt och att mindre förändringar kan ske. 

Detaljerat program

Bild av det detaljerade programmet, länkat till filen i pdf-format

 

Översiktsprogram

Bild av översiktsprogrammet, länkat till filen i pdf-format

Senast uppdaterad: 27 februari 2017