I år firar Nuak tioårsjubileum kom och fira med oss! Årets konferens går av stapeln den 1–2 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Anmäl dig till Nuak 2018

Anmälan till Nuak sker på länken nedan. Nuak har ett begränsat antal platser och anmälan är öppen tills konferensen är fullbokad.

Som vanligt får du göra ett aktivt val om du vill delta i konferensmiddagen på kvällen samt vilka av de parallella passen du vill delta i. Du hittar mer information om alla pass i programmet som ligger längre ner på sidan. 

Anmälan till NUAK 2018.

Nyhet – anmäl flera personer samtidigt

Nytt för i år är att det går att anmäla flera personer samtidigt och också kopiera fakturauppgifterna vidare till alla i anmälan. Ange innan du startar anmälan hur många personer den gäller för.

Konferenskostnad

Det kostar 3 200 kr (exkl. moms) att delta i Nuak. I det ingår lunch, fika och konferensmiddag.

Du får själv boka resa och boende via din resebyrå. Det finns inga förhandbokade rum i år. 

Preliminärt program

Som vanligt innehåller programmet en mix av gemensamma föreläsningar och valbara pass – med såväl bredd som djup. Du anger i din anmälan vilka av de valbara passen du vill delta i. 

Om du klickar på bilden nedan öppnas programmet i pdf-format. Dokumentet innehåller både ett översiktsprogram och mer detaljerade beskrivningar av de pass och föreläsningar. 

Nuvarande version av programmet är uppdaterat den 7 augusti 2018.

En bild av programmets första sida

Senast uppdaterad: 7 augusti 2018