Gör dig redo för nästa NUAK! Vi ses den 24-25 september i Göteborg. Denna gång arrangeras konferensen tillsammans med Göteborgs universitet och Chalmers.

En bild av Feskekörka i Göteborg

Konferensen fullbokad

Konferensen är fullbokad och anmälan stängd.

Notera att det är upp till varje deltagare att själv boka resa och hotell. 

Kontakt och frågor kring NUAK

Om du har frågor om din anmälan eller annat som rör NUAK 2019 ska du kontaka vår konferensarrangör Meetx. 

E-postadress: nuak@meetx.se

Telefon: 031 708 86 90

Vad händer på NUAK 2019?

Vi smygstartar med mingel 23 september

För den som vill, finns möjligheten att smygstarta årets konferens redan på måndagen. Göteborgs universitet bjuder in till ett mingel i sin vackra aula vid Vasaparken mitt i Göteborgs hjärta. Om du vill delta i minglet så anger du det i din anmälan. 

Konferensen startar 24 september

På tisdag morgon träffas vi på Chalmers, på deras huvudcampus i Johanneberg. Där inleds dagen med registrering och ett antal gemensamma pass. Efter lunch startar de parallella seminarierna. Som vanligt blir det en mix av djup och bredd samt många olika ämnen att välja.

Konferensmiddag på Kajskjul 8

Årets konferensmiddag hålls på Kajskjul 8 som ligger på kajen vid Älven, ett stenkast från Göteborgsoperan. Det serveras middag och bjuds på underhållning. Du anger i din anmälan att du vill delta i konferensmiddagen. 

Fler seminarier och avslutning 25 september

Onsdagen inleds och avslutas med gemensamma föreläsningar, men vi hinner också med några parallella seminarier, innan vi avslutar NUAK 2019. Konferensen avslutas i samband med lunch. 

Programmet  

Denna version av programmet publicerades 5 september. 

Senast uppdaterad: 5 september 2019