Gör dig redo för nästa NUAK! Vi ses den 24-25 september i Göteborg. Denna gång arrangeras konferensen tillsammans med Göteborgs universitet och Chalmers.

En bild av Feskekörka i Göteborg

Anmäl dig!

Anmälan är nu öppen och stänger den 15 augusti, eller innan om konferensen blir fullbokad. Även i år går det att anmäla flera personer samtidigt. Varje person måste ange vilka parallella seminarier den vill delta i, samt om den vill vara med på mingel och middag. 

Följ denna länk för att komma till anmälan. Anmälningsformuläret öppnas i ett nytt fönster.

Notera att det är upp till varje deltagare att själv boka resa och hotell. 

Vad händer på NUAK 2019?

Vi smygstartar med mingel 23 september

För den som vill, finns möjligheten att smygstarta årets konferens redan på måndagen. Göteborgs universitet bjuder in till ett mingel i sin vackra aula vid Vasaparken mitt i Göteborgs hjärta. Om du vill delta i minglet så anger du det i din anmälan. 

Konferensen startar 24 september

På tisdag morgon träffas vi på Chalmers, på deras huvudcampus i Johanneberg. Där inleds dagen med registrering och ett antal gemensamma pass. Efter lunch startar de parallella seminarierna. Som vanligt blir det en mix av djup och bredd samt många olika ämnen att välja.

Konferensmiddag på Kajskjul 8

Årets konferensmiddag hålls på Kajskjul 8 som ligger på kajen vid Älven, ett stenkast från Göteborgsoperan. Det serveras middag och bjuds på underhållning. Du anger i din anmälan att du vill delta i konferensmiddagen. 

Fler seminarier och avslutning 25 september

Onsdagen inleds och avslutas med gemensamma föreläsningar, men vi hinner också med några parallella seminarier, innan vi avslutar NUAK 2019. Konferensen avslutas i samband med lunch. 

Program - nu med beskrivningar av parallella seminarier

Denna version av det preliminära programmet är skapad och publicerad den 1 juli och innehåller en korrigering av pass 5C: tidigare stod att det ska vara Valideringsnätverk väst som har det passet, då det egentligen ska vara SUHF:s expertgrupp som informerar.

Klicka på bilden för att öppna programmet. 

Senast uppdaterad: 9 juli 2019