Praktiserar du på en EU-institution ett regionkontor, eller liknande, i Bryssel? Välkommen till Sveriges ständiga representation vid Europeiska unionen, på Square de Meeûs 30 i Bryssel, torsdagen den 18 oktober klockan 17.30! Då får du möjlighet att träffa både representationen och Universitets- och högskolerådet (UHR).

Du får veta vilka roller Sveriges representation och UHR har för rekryteringen av svenska tjänstemän till EU-institutionerna.

Efter informationsträffen bjuder vi in till ett mingel klockan 19.00. Till minglet kommer tjänstemän som redan jobbar i EU-institutionerna vilket är ett ypperligt tillfälle för dig att nätverka och få mer kunskap om hur vägarna till en EU-karriär kan se ut.

Efter minglet är du välkommen till ett seminarium där en svensk tjänsteman, Henrik Nielsen, berättar om sitt arbete med migrationsfrågor vid DG Home. Han kommer också att berätta om sina erfarenheter och vägar till en internationell karriär.

Vi räknar med att avrunda evenemanget klockan 21.00.

Det kostar inget att delta på informationsträffen men eftersom vi bjuder på förtäring i samband med minglet behöver du anmäla dig i förväg till adressen nedan.

Anmälan
Vill du komma till informationsträffen i Bryssel den 18 oktober klockan 17.30?
Mejla till concours@uhr.se

Arrangör

Sveriges ständiga representation vid Europeiska unionen och Universitets- och högskolerådet (UHR)

Kontaktperson

Maria Larsson, verksamhetsansvarig EU-rekrytering, UHR
concours@uhr.se
010-470 00 311