Den 24–27 november kan du som vill ha information och inspiration till högskolestudier besöka och chatta med UHR i vår digitala monter.


Hur hittar och jämför du olika utbildningar, hur anmäler du dig till högskolan, hur fungerar utlandsstudier? Dessa och många andra frågor kommer vi att svara på i vår digitala monter.

Saco Studentmässa är Sveriges största mötesplats för studieval efter gymnasiet. I år är mässan helt digital. UHR deltar med en monter där vi erbjuder information och webbinarier om högskolestudier och anmälan. Vi svarar också på frågor i vår chatt. På mässan finns även utställare från universitet och högskolor, andra eftergymnasiala- och internationella utbildningar, andra myndigheter samt studievägledning.

Webbinarier för både elever och vägledare

Om du vill veta mer om högskolestudier och hur du anmäler dig är du välkommen till ett av våra webbinarier. Där ger vi konkreta råd och tips inför högskolestudier och anmälan. Har du siktet inställt på utlandsstudier kan du besöka vårt webbinarium om att studera utomlands genom UHR:s utbytesprogram. Vilka möjligheter finns, hur ansöker man, vad kostar det och vilka är vinsterna?

För studie- och yrkesvägledare kommer vi att ha webbinarier där vi fokuserar på tips och regler i antagningen till högskolan.

Så hittar du oss

När?

Den 24–27 november kl. 09:00–12:00 och 13:00–16:00

Var?

På webbplatsen Saco studentmässa letar du upp UHR som digital utställare. Ställ dina frågor i vår chatt. 

Besök webbplatsen Saco studentmässa 

Hur?

Eftersom mässan i år är digital kan du besöka den oavsett var du bor. I många fall sker besöken via din skola genom en gruppbokning.