Vi är UHR - möt några av medarbetarna

Här får du möta några av våra medarbetare som i en serie kortare filmer berättar om sin vardag och sina arbetsuppgifter hos oss på Universitets- och högskolerådet.

Alexander Florencio berättar om sitt arbete som art director på administrativa avdelningen på Universitets- och högskolerådet, UHR.

Camilla Jonsson berättar om sitt arbete som konferenssamordnare på administrativa avdelningen på Universitets- och högskolerådet, UHR.

André Edqvist berättar om sitt arbete som systemförvaltare på avdelningen för systemförvaltning och systemdrift på Universitets- och högskolerådet, UHR.

Francisco Contreras berättar om sitt arbete som handläggare på avdelningen för bedömning av utländsk utbildning på Universitets- och högskolerådet, UHR.

Henrik Ohlsson berättar om sitt arbete som handläggare på avdelningen för bedömning av utländsk utbildning på Universitets- och högskolerådet, UHR.

May Bshara och Nadia Kolbadi berättar om sina arbeten som granskare på avdelningen för bedömning av utländsk utbildning på UHR.

Marianella Mata Escobar berättar om sitt arbete som handläggare på internationella avdelningen på Universitets- och högskolerådet, UHR.

Sofie Nordhamren berättar om sitt arbete som enhetschef på avdelningen för antagning och studentstöd på Universitets- och högskolerådet, UHR.

Sebastian Steele berättar om sitt arbete som handläggare på avdelningen för bedömning av utländsk utbildning på Universitets- och högskolerådet, UHR.

Susanna Lager berättar om sitt arbete som arkivarie på administrativa avdelningen på Universitets- och högskolerådet, UHR.

Viktoria Palmgren berättar om sitt arbete som verksamhetsansvarig på internationella avdelningen på Universitets- och högskolerådet, UHR.