Lyssna

Utbildning och information för vägledare

Under hösten håller UHR två informationsdagar för vägledare, dels vid Malmö universitet och dels i Stockholm. Anmälan till dagen i Stockholm öppnar i slutet av september.

Informationsdagar 2018 

För att kunna ge bästa möjliga information om nya tillträdesregler (under förutsättning att beslut kommer våren 2018) lägger vi två informationsdagar hösten 2018. Dels i Malmö den 14 september, dels i Stockholm den 9 november.

Passen i Malmö filmas så att du som inte är på plats också kan ta del av innehållet. 

Anmälningsavgift

Vi tar ut en anmälningsavgift för att täcka kostnader för administration och förtäring för både kurser och informationsdagar. 

Kurs om utländsk utbildning

Den 26 november 2018 ordnar vi en dag om utländsk utbildning för dig som arbetar vid vuxenutbildningen och folkhögskola. 

Se program 

Kurs för nya vuxvägledare

För nya vuxvägledare höll UHR tre utbildningstillfällen under våren. Se upplägget i programmet. Just nu har vi inga fler tillfällen inbokade. 

Till kursbeskrivning 

Erbjudande för kommuner och andra regionala aktörer

UHR kan också delta i arrangemang som planeras av andra, något som kan vara smidigt för större utbildningsförvaltningar och regioner. Formen kan variera men en eller två föreläsare kan delta för en en halv- respektive heldag.

Förfrågningar via våra vägledningslådor

Då utbildningsträffar går utanför vår ordinarie verksamhet, måste vi planera och välja vilka sammanhang som vi deltar i. Ställ gärna frågan om du och dina kollegor ser ett behov av utbildningar via våra mejlingångar: 

 Antagning med svenska meriter: syvfragor@uhr.se 

 Antagning med utländska meriter: syvfragorutland@uhr.se

Senast uppdaterad: 25 oktober 2018