Praktisk information

Här kan du läsa hur du tar dig till konfernslokalerna, hur du kan boka hotell och information om mat. Hör gärna av dig om du har några ytterligare frågor.

Transport till och från Campus US

Från Linköpings resecentrum är gångavståndet till Campus US omkring 1,8 kilometer.

Om du inte vill promenera finns det flera busslinjer som trafikerar sträckan kontinuerligt. Det enklaste är att söka på Östgötatrafikens hemsida eller ladda ner deras app för att hitta en buss som passar tidsmässigt beroende på ankomst. Sök från hållplats Linköpings resecentrum till hållplats Tinnerbäcksbadet för att få upp rätt alternativ. Du kan betala med ditt betalkort på bussen (blippa) eller köpa en biljett direkt i appen. Om du väljer att blippa så finns det inte möjlighet att få ett utskrivet kvitto, utan du behöver då registrera ditt kort på Östgötatrafikens hemsida innan resan. Du kan däremot få ett kvitto om du köper en biljett i appen.
Det tar cirka tre minuter att gå från hållplats Tinnerbäcksbadet till Campus US.

Länk till karta

Läs mer på Östgötatrafiken 

Parkering

Om du planerar ta bilen till konferensen finns det goda parkeringsmöjligheter i närheten av Campus US. Det närmsta parkeringshuset är US P-hus Norra som ligger i kort gångavstånd från Campus US.

Boende

Du kommer ha möjlighet att boka ett enkelrum till ett förmånligt pris på två olika hotell inom Nordic Choice Hotels-koncernen. För att erhålla de offererade priset måste bokning göras senast 7 september. Dessa enkelrum är reserverade till och med 60 dagar innan konferensen och kommer sedan att släppas. I bokningen ingår även frukost. Du kan självklart boka ett eget boende om så önskas.

Quality Hotel Ekoxen

400 meter från Campus US. Totalt 75 stycken enkelrum för 900kr exklusive moms styck.
Kontakta receptionen via mejl q.ekoxen@choice.se eller ring +46 13-25 26 00 för att boka. Uppge bokningskoden IDA2023E för att få det korrekta priset.

Clarion Collection Hotel Slottsparken

900 meter från Campus US. Totalt 70 stycken enkelrum för 1071kr exklusive moms styck. Kontakta receptionen via mejl cc.slottsparken@choice.se eller ring +46 13-13 02 00 för att boka. Uppge bokningskoden IDA2023S för att få det korrekta priset.

Kartor från hotellen till Campus US:

Karta till/från Quality Hotell Ekoxen till Campus US

Karta till/från Clarion Collection Hotel Slottsparken till Campus US

Mat under konferensen

I konferensen ingår lunch båda dagarna, middag, och fika. I samband med registrering uppger du om du har någon specialkost. Middagen kommer att serveras på Quality Hotel Ekoxen.

Har du frågor? Kontakta oss på IDA@uhr.se

Lokal:

Hasselquist ligger i hus 511 , Våning : 9 , Ingång : 76 ,78 

Deltagarna kan välja mellan ingång 78 eller 76. Tar man ingång 76 kommer man direkt till Hasselquist. Tar man ingång 78 behöver man gå ner för en trappa för att komma rätt:

IMG_0719_200x150pxVagen_till_Ingangen.jpg IMG_0718NY200x150px.jpg